Högtid,  Julpyssel,  Pyssel,  Tillbehör

Hemgjorda receptkort i julklapp

Igår gjorde jag receptkort på kakor och mitt favoritjulgodis. Jag tänkte att jag ska ge bort dem i julklapp. Det är kul med hemmagjorda julklappar tycker jag. Lite mysigt och hemtrevligt på något vis. Korten ska förvaras i en vacker plåtburk som jag tror att jag ska hitta på stan i julruschen. Hoppas, hoppas. Men jag har gort en liten låda för säkerhetskull om jag inte hittar en sådan som jag vill ha. För att göra korten använde jag vit kartong, änglar, tandad sax och stämpeldyna med guldfärg. Den ska jag ha att stryka de tandade kanterna med, för att få lite gammaldags effekt. svart penna, behövs också. När min kort var färdiga så laminerade jag dem i vår lamineringsmaskin från Jula.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.