Högtid,  Julpyssel,  Pyssel,  Tillbehör

Hemgjorda receptkort i julklapp

Igår gjorde jag receptkort på kakor och mitt favoritjulgodis.Jag tänkte att jag ska ge bort dem i julklapp.Det är kul med hemmagjorda julklappar tycker jag,lite mysigt och hemtrevligt på något vis.Korten ska förvaras i vacker plåtburk som jag hoppas jag ska hitta på stan i julruschen.Hoppas hoppas.Men jag har gort en liten låda för säkerhetskul om jag inte hittar en sådan plåtburk jag vill ha.För att göra korten använde jag vit kartong , änglar,tandad sax och stämpeldyna med guldfärg(att stryka de tandade kanterna med för lite gammaldags effekt)svart penna.När min kort var färdiga så laminerade jag dem i vår lamineringsmaskin från Jula.

Kram Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: