Familjeliv,  Pyssel,  Tavlor

Guardian angels och hösttrötthet

Hej hej

Just nu har hösttröttheten  flyttat in hos oss.Barnen är jättetrötta på morgonen och jag och Johnny likaså.Till och med lilla Love som annars inte sover så länge utan vaknar klockan 6 på morgonen.Han låg och sov ända till klockan 7 i morse. Tänkte att jag idag skulle baka en god äppelkaka och göra lite varm oboy så vi kan ta en promenad och fika ute när barnen kommer från skolan.Just nu har jag målat lite på kvällarna,mina Guardian Angels.Efterssom jag älskar December och Juletiden med bak, pyssel  och mys har jag börjat måla Julguardians.Den ni ser på bilden har fått en ny ägare som jag hoppas ska glädjas åt den mycket.Jag tycker det känns jättkul att det finns en nätt liten skara som har en Guardian Angel som jag målat hemma hos sig.Lite lycka.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.