Fika,  Godis,  Pyssel,  Upplägg

Göra ett godisställ

Jag gillar tanken med godisställ med dixieburkar och har sökt och letat efter dem ett bra tag nu. Men skulle man få tag på dem så är det oftast väldigt dyra.Jag kom över ett  gammalt vinställ på loppis för endast 20 kr som är ca 70 cm högt. Det ska jag spraymåla vitt. Det blir en liten utmaning att hitta 6 stycken smala höga burkar med fint lock till stället och små tänger att plocka godiset med. I helgen åker vi till Gränna så då ska jag passa på att köpa en massa klubbor och karameller att fylla stället med när det är klart. I min tanke så kommer det bli lite fint att ställa på kalasbordet när barnen fyller år.

Ha en bra dag

Kram sanna

 

 

 

4 Comments

 • Fredrica Ganestål

  Tillsvidare kanske du kan ta pet-flaskor i lagom storlek och skära av botten på så du får som strutar att ställa i stället och fylla med godis? Spraymålas med vitt eller guld eller kanske klä med aluminiumfolie? Det kan funka men passande burkar är naturligtvis lyxigast och bäst.

  • Sanna

   Tack Fredrika 🙂 En jättebra idé du kom med där.För att hitta de där burkarna kommer ta tid tror jag minsann.:)

 • Marielle

  Det finns en fransk marmelad att köpa på Ica Maxi som är i smala höga glasburkar, undrar om de skulle passa? Ta med stället och prova 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.