Familjeliv,  Julpyssel,  Pyssel

Förberedelser för årets dessertbord / skåp

En av de sakerna som jag och min storasyster brukar prata om när det närmar sig december och jul är årets dessertbord. Vi har den gemensamma drömmen om ett magiskt vackert dessertbord där allt favoritgodis ska finnas med gott bakat, fint upplagt och dekorerat. De här året tror jag att jag ska göra mitt dessertbord i vårt vita skåp eller kanske på det lilla klaffbordet jag fyndade nu i höstas. Bilden hur det ska se ut har jag redan klar i mitt huvud. Tanken är att jag ska täcka för glasfönstren på vårt vita vitrinskåp med papper för att i lugn och ro på kvällarna ska kunna göra i ordning och dekorera skåpet juligt och fint. På julaftonsmorgonen när barnen vaknat så har jag tagit bort pappret och man får titta in i det juliga skåpet och bara mysa och drömma sig bort lite. Ja vi får se hur det blir.

En annan sak som jag vill tipsa om och som jag bara älskar och gillar är  återanvändning, att göra om gamla saker till nya. Till årets familjekalender har jag bl.a. köpt begagnade barnfilmer i nyskick till en billig peng . I dessertskåpet kommer det att finnas ett Cake popställ som jag håller på med. Egentligen var det ett brunt litet kryddställ från början . Nu har jag målat det vitt så vi kan ställa mumsiga Cake pops i det , men först ska det borras lite hål.15 stycken kommer det att rymma. Jag tror det kommer bli jättefint.

Ha en bra tisdag
Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.