Pyssel,  Tavlor

Fjärilsmallar & söta tavlor

Det där med teknik och datorer är inte min starka sida men jag brukar ändå med hjälp av min envishet få till det efter många timmars funderande och en och annan extra rynka i pannan hihih.Jag har funderat från och till hur jag ska kunna dela med mig av de mallar som jag gör till mina olika pyssel.För det vill jag så gärna göra.Jag fick ju en skrivare i när jag fyllde 35 och den kan man skanna i också så jag provade.Först Ritade upp mina fjärilar på vitt papper(använde svart mangapenna) sedan lade jag den skannern och vips så låg den bland mina dokument i datorn.(Lycka)Nu tänkte jag dela med mig av de mallar jag ritat till er så ni också kan göra fina sommartavlor.Jag använde mig av vaxduk(ica maxi) och dubbelsidigt presentpapper(creativ company).På bilderna nedan ser du hur mina tavlor blev.Använd dig av papper och sådant du har hemma om du vill,det är fint att måla blommiga fjärilar själv också och ha en randig bakrund kanske.Bara att använda fantasin.Så du får din tavla precis som du vill.Mallen ligger överst i detta inlägg.(högerklicka på den och skriv ut ) håller tummarna att det fungerar.Nedan ser ni hur min fjärilstavla blev.

Ha en bra måndag

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.