Högtid,  Pyssel,  Upplägg

Fina vintageflaskor till påskbordet eller saftkalaset

Påsken börjar närma sig och idag kände jag att det kanske är dags att börja pyssla lite inför påsken.Jag har sparat lite tomma flaskor som jag lade i varm vatten en stund.Sedan pillade jag bort ettiketterna och rengjorde flaskorna noga.Av hushållssnöre gjorde jag små rosetter och så klistrade jag dit små änglar och hjärtan på flaskorna.Det blev lite vintage känsla över dem.Flaskorna ska jag fylla med en god lemonad och ställa dem på påskbordet.

Kram Sanna

*klistermärkena kommer ifrån panduro

2 Comments

  • Karin

    Verkligen jättesöta små flaskor!

    Du har väl inte missat chansen att vinna ett av två härliga cupcake-sett i min blogg, idag är sista chansen!

    Kram Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.