Familjeliv,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel,  Tavlor

Fina cupcake tavlor till köket

Under sportlovet har det blivit mycket ritande.Barnen har fått måla påskägg som vi ska sätta in i tavelramar till påsk.Jag har bläddrat en del i mina kokböcker och mattidningar och hittade en bilaga från Aftonbladet med massa goda bakverk och otroligt fina och skarpa bilder.Så jag tog fram sax,papper,tuschpennor och gjorde två tavlor till köket.Det här är jättelätt,det går fort och är superkul att göra.Jag gjorde så att jag klippte ut en bild på en cupcake,tog ett ritpapper och gjorde prickar på pappret i samma färg som frostingen på cupcaken,sen satte jag in det i en ram .Receptet på ett annat papper och satte in i en annan ram.Det blev lite gulligt tycker jag 🙂

Kram Sanna

2 Comments

    • Sanna

      Ja jag tyckte din cupcake var så fin i Aftonbladet ,så var bara tvungen att klippa ut bilden och rama in :)Bilden och receptet sitter nu i ramar och står och glänser på fönster brädan :)Måste bara säga att du är helt otroligt duktig.En härlig dag önskar jag dig också.
      Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.