Dryck,  Julpyssel,  Loppisfynd,  Pyssel

“En saker man kan göra burk” :)


Ibland bli ju barnen rastlösa och utråkade och man får ofta höra -Mamma jag vet inte vad jag ska göra,det finns ingenting att göra mm . Så för att hjälpa barnen lite så har jag gjort “En saker att göra burk”.Jag köpte en fin burk för 10 kr på ÖB och sedan skrev jag en massa saker som jag vet att barnen tycker om att göra på små vita lappar som jag sedan klistrade på kartongpapper.
När Saga kom hem från skolan så frågade hon vad burken var till.Jag berättade då att det är -“En saker man kan göra burk” 🙂
Saga blev jätteglad och började genast göra fler lappar till burken. 🙂
När hon sitter där och pysslar säger hon så sött :)-Sanna du är en smart låtsasmamma. Jag tycker det var såå himla gulligt sagt 🙂

Burken fungerar alltså som lite inspiration till barnen när de inte vet vad de ska göra 🙂 Prova du också 🙂

Kram Sanna

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: