Baka,  Bröd,  Bullar & muffins,  Mellanmål,  Picknick & Knytkalas,  Pyssel

En mysig onsdag
En mysig och avkopplande dag med barnen. Det har regnat hela dagen så vi har varit inne och bakat bullar. Jag gjorde samma deg som när jag bakade sist med grahamsmjöl i. Den här gången tog vi inte pärlsocker på, i stället gjorde jag lite kristyr och spritsade hjärtan på bullarna. Alfred tyckte det var gott med bulldeg så jag fick säga till honom att han kan få ont i magen och att den kan börja jäsa om man äter för mycket deg. Då tittar Alfred på mig med stora ögon och säger till mig, men mamma jag har ju inte jäst förut. Nä det är ju sant.

Kram Sanna

Kristyr
2,5 dl florsocker
1 äggvita

Gör så här:

Rör ihop florsocker och äggvita. Häll i en spritspåse och spritsa små hjärtan på bullarna.

*Jag gjorde dubbel sats av bullarna. Jag fryser in dem utan kristyr och spritsar på när jag tagit fram och tinat de jag behöver till fikat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.