Familjeliv,  Högtid,  Julpyssel,  Pyssel

En en i present

Idag har vi varit på kalas hos min systerdotter Stina som fyllt nio år.Stina är som sin moster en pysseltjej så presenterna blev pysselsaker.När jag var liten fick jag en en som var klädd med massor olika saker av min morfar ,jag tyckte den var så fin.Mitt egna lilla juleträd.Ville göra något likande till min lilla Stina.Jag köpte en en i storlek större och gjorde massor av olika figurer i bland annat kartong och papper.Stinas favoritfärger är grönt svart och grått så de färgerna gjorde jag dekorationerna i.Just nu är det väldigt populärt med zinkhus men jag har inte kommit mig för att köpa ett.Inspirerad av dessa vackra hus så gjorde jag små hus i kartong som jag målade med grå tuschpenna i olika omgångar för att få dem lite skuggiga.Sedan trädde jag bara en sytråd igenom och hängde dem i enen.Ett hjärta av två stycken candycanes fick pryda krukan och en liten grå tomteluva och en skridsko.Jag gjorde även små vita fåglar och skrev fina ord på lappar som jag hängde i enen.Stina blev jätteglad.Krukan är en vanlig svart kruka som jag har satt scrapbooking spets(självhäftande) på.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.