Baka,  Efterrätt,  Fika,  Högtid,  Kakor,  Pyssel

En burk med maränger till värden eller värdinnan i midsommar

Många av er kanske är bortbjudna på middag i midsommar. En liten rolig och fin present är att ta med sig en burk med maränger som kan användas till sommarens alla glassstunder. Jag har gjort vita, ljust rosa och ljust gröna maränger som jag fyllt mina burkar med. Det är något romantiskt över maränger tycker jag. En mysig midsommargåva. Griffeltavlan som jag skrivit maräng på var tidigare i obehandlat trä. Jag har målat den med vit träfärg. På baksidan finns det krokar för upphängning och man kan t.ex. fästa ett vackert band att hänga tavlan i. En sådan liten skylt är också en kul gåva att ta med sig om man är bortbjuden.

Kram sanna  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.