Baka,  Efterrätt,  Måltid,  Mellanmål,  Paj & Pizza,  Upplägg

En bukett rabarber blir till rabarberpaj

I helgen hade vi besök uppe i stugan av min syster Lotta och hennes familj ,med sig hade hon en härlig bukett med rabarber.Igår bestämde jag att jag skulle göra en rabarberpaj med fint rutmönster.Det blev inte den finaste pajen och ser inte ut som bilden på receptet.Jag övertygade mig själv om att det är mycket charmigare när det inte är så perfekt.
På kvällen åkte vi upp till stugan och åt kvällsmat.Jag värmde pajen på grillen sedan åt vi rabarberpajen med massor av vaniljsås till efterrätt.
Kram Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: