Baka,  Efterrätt,  Fika,  Mellanmål,  Picknick & Knytkalas,  Pyssel,  Upplägg

En bild på mina schlager brownies

Jag tänkte bara kika in och visa en bild på hur mina Schlager Brownies blev.Jag har lagt dem på små fat(egentligen fat till små esspresso koppar).Sedan har jag lagt färska hallon med lite mellanrum runt om brownien.I mellanrummen har jag spritsat lite grädde ovanpå har jag pudrat vaniljsocker över en mall i form av en not.Nu står de i kylen och väntar på kvällen.Nu håller vi så klart tummarna lite extra ikväll då “Motala tjejen” Hanna Lindblad och hennes syster är med och tävlar i Melodifestivalen.

Ha en Trevlig Schlager kväll

Kram sanna

2 Comments

  • Sanna

   Tack Maja 🙂
   Barnen tyckte att schlagerbrowniesen var godare än Sclagermaten laxplanka.De var smidigt att förbereda genom att göra browniesen dagen innan och sedan dekorera och lägga upp på de små faten på Eftermiddagen och sedan ställa in i kylen i väntan på kvällen.
   Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.