Baka,  Fika,  Mellanmål

Drömmar och stora saffransbullar med vanilj

Har ni tänkt på vad härligt det är med drömmar egentligen. Då menar jag inte drömmar som man drömmer på natten utan drömmar om saker man skulle vilja göra i sitt liv. Jag önskar att jag hade ett lite gårdscafé någon gång i mitt liv, en liten idyll på landet någonstans. Där serveras det sockerdricka som kittlar i näsan och stora bullar som är så stora att man nästan suckar. – Hur ska jag orka äta upp den här. Även om drömmen om ett cafe ligger långt borta så kan jag ju prova på att baka de där superstora bullarna jag drömt om tänkte jag. Men saken var ju den hur ska man göra när det inte finns så stora formar. Jag tog mina små pajformar och använde som bullformar till mina megabullar och det fungerade så bra. Ikväll  överaskar jag familjen med saffransbullar smaksatta med vanilj. Till det serveras det varm saft till fikat. Nu gjorde jag några små bullar också, men en halv sats bulldeg blir 6 st megabullar. jag använde mig av icas recept på saffransbullar med vanilj.

Ha en mysig måndagskväll och dröm dig bort en liten stund

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.