Familjeliv,  Högtid,  Pyssel

Dessertskåp till påsk

Hej på er .

Det är inte så många veckor kvar till påsk.Påsk äggen finns hemma målade vita i shabby chic stil i olika storlekar till barnen förra året.Känner att påskfunderingarna börjar smyga sig på lite.Vad ska man äta,hur ska man pynta,när ska barnen göra påskkort mm.Istället för vårt vintriga dessertbord som vi hade i December tänker jag nu ge mig på projekt Dessertskåp.Som en liten överraskning till familjen.Jag ska plocka ner allt i vårt vitmålade vitrinskåpt under påsk och ställa upp fina kakfat, burkar mm med påskgott.Vad som ska finnas i skåpet får jag fundera vidare på men nu är grundtanken klar tror jag.

Ha en bra måndagkväll

Kram sanna

 

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.