Dryck,  Pyssel

De sötaste små vinkarafferna av- Druvans vinägerflaskor

Jag älskar när man kan göra fina, mysiga,vardagslyxiga saker av sådant man har hemma .De här söta vinkarafferna har jag gjort av Druvans vinägerflaskor som jag sparat.Den stora gröna korken har jag tagit bort och lagt flaskorna i blöt för att få bort ettiketterna.När flaskorna var rena och fina knöt jag en bit rep om flaskhalsen.Lite mysigt att på sommarkvällen göra ett par mysiga plankor med de fina karafferna på med något gott att dricka,ett vinglas och en skål med nötter.Karaffen rymmer 1-2 glas vin beronde på hur stora vinglas du har.Spar många flaskor och ge bort till någon som en fin och lite lyxig present.

 Kram Sanna

Tips

Istället för rep använd andra  fina band i olika färger eller spetsband.

Ska du använda flaskorna på en middag sätt söta ettiketer på flaskan som du skriver “husets vin” på.

*Plankorna på bilden är planksteksplankor jag vänt upp och ned på och skålarna är egentligen russin och mandelskålar från julen köpta på Ica Maxi.Man tager vad man haver.

 

2 Comments

 • Camilla K S

  Hej Sanna!

  Jag hittade din blogg via MVT och sparade den genast bland mina favoriter. Är djupt imponerad av din kreativitet..och suger åt mig tips och idéer som en svamp. 🙂

  Hälsningar från en bloggkollega från Motala 😉

  Ps. Jag känner dina syskonbarn! 🙂

  • Sanna

   Hej Camilla 🙂 åh vad kul att du hittat till min lilla blogg och tack för den fina komplimangen,nu blev jag jätteglad :)Vad roligt att du också bloggar och kommer ifrån lilla Motala.Jag ska genast kika in hos din blogg.
   Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.