Baka,  Dryck,  Fika,  Godis,  Högtid,  Mellanmål,  Pyssel,  Upplägg

Chokladskedar till påskbordet, dopkalaset eller den mysiga fikastunden

Med inspiration från den här månadens nummer av Allt om mat(nr 6 2011 sid 40).Gjorde jag min egen variant på chokladskedar.Jag hällde Smält mörk 70% choklad på turkosa skedar och lät det stelna.Sedan smälte jag vit choklad och med hjälp av en grillpinne gjorde jag prickar och ränder.Mina skedar är inte så stora,de passar till den lilla koppen kaffe eller att ha i en liten kopp varm mjölk eller bara stoppa i munnen.Våra chokladskedar kommer jag att lägga i små cellofanpåsar och ställa dem i vårt vita skåp.Sedan använder vi dem till påskfikat.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.