Efterrätt,  Högtid,  Upplägg

Chokladmousse i snapsglas

I dag har vi haft nyårsstädning och så passade vi på att möblera om här hemma samtidigt. Vi bytte plats på vårt sovrum med tv rummet, det blev så bra. Har även sorterat bland alla mina pysselsaker och det tog sin lilla tid, då jag samlat på mig så mycket bra att ha grejor. Jag gillar verkligen inte att slänga saker, de kan ju alltid komma till and användning någon annan gång. Det är bara det att den kommer så sällan. Så i dag tog jag mig i kragen och slängde mina små sparade spillbitar av scrapbookingpapper som jag tänk göra vimplar av. Nu är det i alla fall ordning och reda. Allt julpyssel är undanstoppat till nästa jul. Helt otroligt att det är nyårsafton i morgon. Det känns lite pirrigt eller mer förväntansfullt kanske jag ska säga om vad 2013 kommer att föra med sig. Nyårsfirande kommer det att bli tillsammans med två av våra vänner Lotta, Jerry, deras och våra barn. Nyårsförberedelserna är i full gång och nu står min chokladmousse som jag serverar i snapsglas färdig i kylen och blir en del av morgondagens dessert.

Kram sanna

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.