Pyssel

Blommor på Toaletten

Så här dagarna efter jul är det som (jul)musten  gått ur en totalt.Grått,blött och trist är det ute också,inte snöflinga så långt ögat kan nå .Då är det perfekt att röja lite inne i lådor och skåp.Nu håller jag på med lite garderobsstädningar,sorterar och lägger i påsar som ska till “återvinning”.Jag ska beta av en garderob i taget och sätta små lappar på varje hyllplan om vad som ska ligga där.Igår var jag Saga och Love och handlade några kvistar med blommor och en vacker ljuslykta.Blommorna har jag satt i två stycken flaskor och sedan har jag ställt dem på handfaten  på våra toaletter.Nu ska två lila tvålar inhandlas och ställas bredvid blommorna.Fin fint ska nu här bli inför det nya året.

Ha en bra dag

Kram sanna

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.