Buffé,  Familjens favoritrecept,  Högtid,  Upplägg

Bilder från moster Marie’s inspirerande vårbuffé

När min moster fyllde 50 år så bjöd hon på en otroligt härlig och vacker buffe.Min moster,mormor och hennes vänninor Gun och Evy var det som hade gjort den goda maten.De är väldigt duktiga och inspirerar verkligen mig.På buffén fanns bla laxtårta,ansjovisrullar,rostbiff,tomat & mozzarellaspett, mormors rosenbröd,machesallad med parmesan,pastasallad med pastrami och parmaskinka,potatisgratäng,köttfärspaj,tomatpaj,korv,ost mm.Recepten ska jag få av mormor,men tills dess visar jag lite inspirerande bilder.

Ps.Min söta kusin Karin gjorde världens godaste pavlovatårta,den visar jag i kommande inlägg.

Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.