Baka,  Efterrätt,  Familjeliv,  Fika,  Högtid,  Upplägg

Avslutningsfika

I kväll har det vart fotbollskväll här hemma, inte för mig utan för alla fotbollsintresserade i familjen. Sverigetröjorna på och chipskålarna fyllda till bredden. Jag har hållt mig på nedervåningen och bakat sockerkaka och dukat lite fint på bordet, tänkte vi skulle ha lite mysigt fika i morgon när barnen kommer hem från skolan. Avslutningsfika fast dagen innan de slutar. Förra året blev lite för mycket fika på en dag då de redan hade fikat i skolan, så i år tar vi avslutningsfikat dagen innan.

Kram Sanna

2 Comments

 • Linda-matstugan

  Hej Sanna

  Du är så så gulligt pysslig jämt. Astrid Lindgren pysslig som jag omnämnde dig tidigare. Du, jag har en tävling för bloggare på min blogg just nu som jag tror verkligen skulle passa dig http://matstugan.blogg.se/2012/june/mina-kara-bloggkollegor-har-ar-en-midsommar.html. Det är så din stil. Man ska göra ett fnurligt midsommarinlägg och kan då vinna restaurangcheck och kokböcker. Det är en jury från Arla som plockar vinnaren. Du hade så roliga idéer i julas till bordsdekorationen. Kram!

  • Sanna

   Åh vad kul Linda,vilken underbar tävling(skiner som en sol varje gång du skriver Astrid lindgren pysslig,det låter så fint tycker jag 🙂 är lite genomförkyld nu men hoppas att orken kommer tillbaka så ska jag berätta om min planerade midsommar och visa såklart.Har fullt med ideér.
   Kram sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.