Vårfest

vårfest 2013 010vårfest 2013 011vårfest 2013 008Igår hade vi lite vårfest med vår lilla familj på kvällen med minburgare, falafel, kycklingspett, köttbullespett, sallad fetaost och tomatröra. Jättemysigt men det tog sin lilla tid att förbereda allt. På förmiddagen gjorde jag de små hamburgarna och lade in i kylen i väntan på stekning. Jag bakade hamburgerbröd och gjorde kycklingspett med sweet chili. Saga gjorde supergod fetaost och tomatröra och fixade fina vimplar till hamburgarna . Jag tror det får bli vår nya ” tacos” på Fredagar med plockmat istället. Fanns liksom något som passade alla .Jag gjorde extra mycket av allt så idag blir det plockmat till lunch också.

Ha en skön Lördag kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *