Vårfest och “loppat” köksbord

Nya köksbordet 004catsNya köksbordet 002Hej hej

Igår tog vi farväl av vårt gamla köksbord i antikbetsad furu som återvinningen fick hämta. Jag hittade de finaste av fina matsalsbord på loppis och gjorde ett riktigt fynd.Jag fick hjälp av min snälla svåger att hämta det. Nu står det i köket och må bra känslan är på topp och jag är helt kär i bordet. Dukade fint till frukost redan igår kväll, då förstår ni hur kär jag är 😉 Jag vill fixa mitt lilla drömkök. Dynorna på stolarna ska kläs om och köksväggen tapetseras eller målas. Ska bli kul när det är klart. Imorgon ska vi ha lite vårfest och fira att våren är på väg och köket är på gång att bli fint. Nu ska vi koka kolasås och chokladsås till efterrätten imorgon som blir hemgjord glass i bägare . Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *