Pyssel

Stort schema pyssel

Efterssom jag har barn med funktionshinder (Asperger & torettes) försöker jag hitta,leta nya,komma på saker som kan hjälpa dem.Just nu så håller jag förutom flytten på med ett schema till barnen som ska hänga på vår stora hallvägg i den nya lägenheten.Det kommer att ta tid men blir nog bra när det är klart.Idag har jag gjort lite olika skyltar som vi ska kunna sätta upp på vår schema tavla när den är färdig.En liten My,en liten vi fikar,en mellis,en kvällsmat och en digital klocka och en vanlig som visar tiden barnen ska sova.Klädnyporna ska målas och storlek på canvasduk ska väljas,fler skyltar ska göras,så det är bara början på ett stort och väldigt kul projekt.Så det kommer bli många inlägg om det framöver .

Kram Sanna

2 Comments

 • My

  Hej jag blev väldigt inspirerad av dina scheman. Har också barn med funktionshinder och försöker komma på sätt för en fungerande vardag:-). Nu fick jag lite tips och ideer.

  • Sanna

   Hej My 🙂 man får testa sig fram lite för att hitta sätt som passar just för sina barn.Hör gärna av dig och berätta hur det blev :)Va kul att du fick lite inspiration.Jag brukar lägga in mina tips under fliken asperger eller hjälpmedel.
   Kram Sanna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: