Familjens favoritrecept,  Vegetariskt

Rödbetsbiffar

Provade att byta ut morot mot rödbeta i receptet för morotsbiffar och kryddade med salt och timjan istället för muskot. Det är kul att testa och prova. Det här blev en variant som passar att servera med pepparrotscrèmen jag gjorde till rödbetscarpaccion. För att få biffarna höga har jag använt mig av en glasskopa som jag fyller med smeten och lägger i stekpannan, sedan får de ligga och steka ett par minuter innan jag försiktigt trycker på biffen för att få den höjd som jag vill att de ska ha.

* Det är den här sortens glasskopor som jag använder när jag lagar mat. De finns i 3 olika storlekar, den minsta är bra till köttbullar, den mellersta till biffar och den största till att t.ex. göra kulor av ris eller potatismos. Jag har haft mina i 5 år och de håller fortfarande.

Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: