Dessert,  Efterrätt

Bröllopsdessert

Det är 10 år sedan vi gifte oss i Tällberg på Green Hotell i Dalarna. Ville bara kika in och visa hur vår bröllopsdessert blev som jag gjorde till vår dag. Jag valde att ha med ett långt ljus i desserten, för vad kan vara finare än att få önska sig någonting tänker jag, som när man blåser ut ljusen på födelsedagstårtan. Kanske önskan slår in, vem vet. Lite magi, lite hopp och lite tro är allt som behövs.

Dalahäst i salt kolakrispchoklad, guldram i mjölkchoklad, kaksmul,vaniljgrädde, päron kokade i sur körsbärsjuice och sockerlag, mörk chokladmousse,färska bär & vita salta flarn.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.