Pigall krispies

De här munsbitarna är knapriga som knäckebröd och svårt att bara äta en utav , så gör dubbel sats och spara dem i frysen. Du kan ha dem till Lördagsgodis,fika eller krossa ett par och ha som topping på glass tillsammans med grädde frukt och bär.Jättegott.

Ha en fin dag kram Sanna

Formarna som jag har använt är av märket ” Nicolas Vahe” tycker dem är så fina. Jag köpte dem på Kopp och Kanna i Vadstena förra Julen.

Pigall krispies

Total tid19 minuter
Portioner: 18 st

Ingredienser

  • 2 st Pigall ( dubbel) 40 g
  • 3 dl Rice krispies
  • småbrödsformar/minimuffinsformar

Instruktioner

  • Bryt pigallen i mindre bitar och lägg den i  skål.
  • Smält pigallen i mikrovågsugnen  ca 20 sekunder tills den är smält. ( eller i vattenbad)
  • Blanda i  rice krispies  och blanda väl.
  • Fyll  formarna med smeten .
  • Ställ in dem i kylen och låt dem stelna.
  • Lägg över  dem i en låda med lock och förvara dem i frysen. ( gör du många så lägg en bit bakplåtspapper mellan varje lager.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.