Enya, snöstorm och pepparkaksblommor

Hej hej!

Här utanför mitt fönster råder full snöstorm . Inte så kul om man är ute men inomhus känns det som man bor i snöglob som man skakar på och snön virvlar runt. Lite mysigt . Lyssnar just nu på Enya och låten “may it” be så underbart fin. Idag blir det att handla lite inför morgondagens julgodisdag med min syster Lotta , Systerdotter Stina , Saga och Love. Tänkte visa en bild på mina små påsar med pepparkaksblommor jag har gjort. Jag har tänkt att jag ska ge bort de till mina nära och kära nu i Jul . 

Ha en mysig Lördag
Kram sanna

Såhär fint kan det bli när man dekorerar en födelsedagstårta med pepparkaksblommor.

2 thoughts on “Enya, snöstorm och pepparkaksblommor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.