Choklad hjärtan

Jag sparar på mycket,för just den saken eller den grejen kan ju faktiskt vara bra att ha någon gång .I min baklåda låg en form som kommer ifrån en gammal choklad ask som jag sparat.Mörk choklad är min och Albins favorit och så är det nyttigare än ljus choklad.Idag plockade jag fram formen och gjorde våra egna chokladhjärtan pudrade med lite florsocker.Albin tyckte att chokladen blev ännu godare som hjärtan.Den här julen ska jag spara alla formar från barnens chokladkalendrar och formar från chokladaskar.Det är kul att göra sina egna chokladpraliner och fort går det också.

Kram Sanna

Ingredienser

Din favoritchoklad(vi hade 70% mörk choklad)

Gör så här:
1. smält chokladen i micron i en skål.Några sekunder i taget,rör om

2.Fyll dina formar med chokladen .

3.ställ svalt för att stelna.

4.ta ur chokladen ur formarna.

5.Pudra chokladen med kakao eller florsocker.

6.Lägg i en fin burk.

7.Sätt en fin ettikett på burken.

Tips
*Gör praliner och ge bort i julklapp till någon du tycker om

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *