Projekt hall

Tack alla ni som gick in och skrev på namnlistan för att rädda vilgot och bläckfisken igår, det betyder massor.(se gårdagens inlägg) Nu hoppas vi att det sprider sig ännu mer och att politikerna tänker om . Det här är ju något som ständigt snurrar i huvudet just nu och ovissheten kan göra en lite ledsen faktiskt. Men men , för att få lite annat att tänka på har jag börjat fundera på projekt hallen. Jag vill att vi ska ha en mysig inbjudande, varm och välkomnande hall så nu går startskottet för det projektet och jag vet redan hur jag ska göra.Hallen är ju det första man ser när man kommer hem till någon. Men jag har lite måla ,slipa ,fix och trix att göra innan det blir klart.Ska ta lite före och efterbilder sen. Idag blir det en lugn kväll med lax,romsås och potatis och lite vitt vin. Sedan sätter vi på oss 3d glasögonen ,tar fram stora popcornskålen och slänger oss i soffan och tittar på hobbit.Jättebra film Albin och jag såg den på bio så den måste ni se om ni inte sett den.

Ha en mysig Lördag kväll
Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *