Baka,  Högtid,  Måltid,  Nyttigt,  Tillbehör,  Upplägg

Ägghalvor med romsås & rökt makrill

Till vårt påskbord gjorde jag ägghalvor med romröra/sås på och sedan garnerade jag med lite bitar av rökt makrill och lite dill, jättegott. Det blev mycket romröra kvar men det är så gott att ha på frukostmackan, till bakad potatis eller till fisk  så det gör inget att det blir lite över.

Kram sanna

2 Comments

  • Maya

    Hej Sanna,
    Är det okej att jag lånar ett foto av dig?
    Jag har något så spännande som veckans bloggtips på fredagar 🙂 och tänkte du skulle få vara med där…om du vill så klart?!
    Kram Maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.