Lite tips en tisdag

Godmorgon allihopa

Har massor att göra och fixa med idag och så kommer Albins arbetsterapeft hem hit i eftermiddag det ser vi fram emot.Så full rulle idag.Men jag tänkte att jag skulle lämna några små tips till er innan jag stänger av datorn för dagen.Spar era konservburkar lägg dem i blöt och pilla bort ettiketten.De är lite kul att duka med tycker jag.Jag har använt dem på bilden som små bestickställ,istället för att lägga besticken bredvid tallriken.Sedan kan du göra små “brödpåsar genom att ta en papperspåse(finns i hobby affären) och klippa av den på mitten veckla ut och lägga gott bröd i till maten (se bilden)

Ha en bra tisdag
Kram Sanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner på ”Lite tips en tisdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *