Gör fina cupcaketavlor av en pappersmugg från Clas Ohlsson

Idag var jag på stan och gick till Clas Ohlson för att köpa ett nytt akvarellblock.Jag hann inte komma in i affären innan jag skådade de finaste kaffemuggarna i papp man kan tänka sig.Kaffemuggar med cupcakes på, så de köpte jag också .När jag kom hem var jag lite på pysselhumör.Jag tog en av pappersmuggarna och klippte ut några av muffinsen och gjorde små gulliga cupcaketavlor.
Kram sanna

Minicupcake tavlor
Liten vass sax
pappermugg med cupcakes på (clas Ohlson)
Vitt bakrundspapper
Små ramar(karlssons)

Cupcake tavlor i sommargåva till barnens fröknar

Nu är det inte många veckor kvar tills barnen har skolavslutning.Jag har funderat lite fram och tillbaka vad man skulle kunna ge barnens fröknar i sommargåva.Idag gick det upp ett ljus.Mysiga cupcaketavlor såklart.Med hjälp av muffinsformar och mina älskade manga pennor har jag nu börjat göra små cupcaketavlor.Hoppas att de kommer tycka om dem. Första lilla cupcaketavlan är nu klar och den heter smultron.Nästa ska heta Lavendel.

Kram Sanna

Gör en påsktavla

Med papper,tuschpennor och en sax kan man göra sina egna roliga påsktavlor.Jag gjorde en tavla med en kyckling,ett ägg som börjar kläckas och ett helt ägg.Äggen klippte jag ut och lade på ett nytt bakrundspapper för att få lite roligare effekt på bilden.

Kram sanna

Kaffe kopps tavlor till köket

Nu är det dags att byta ut cupcake tavlorna i köket.Jag har inte köpt några nya utan bara använt mig av en sax,en gammal tidning,ett bakrundspapper och en ram.Det är kul att leta bilder i tidningar och klippa ut,ta ett fint bakrundspapper och sedan sätta in i en ram.Har barnen serietidningar kalle anka,bamse,stålmannen mm gör på samma sätt och gör fina tavlor till barnens rum.

Kram Sanna

När kommer tomten……..

När jag var liten bodde vi i ett litet litet rött torp på landet.Ibland kan jag sakna det för det var så mysigt.Axtorp heter torpet som finns kvar än idag,men jag vet inte om någon bor där.Jag har målat en bild med en liten ängel som tittar ut genom fönstret i väntan på tomten.Fönstret är samma fönster jag tittade ut igenom när jag var liten tjej och frågade mamma och pappa -när kommer tomten? Ingen väntan är ju så lång som när man väntar på tomten när man är liten.

Kram Sanna

Nya doptavlor.Cute Sweet and Adorable

I morgon är vi bjudna på dop.Det är min vän Madeleines söta barn som ska döpas.En liten Charlie,en liten Colin och en liten Adam.Till barnen har jag gjort små doptavlor med texten Cute Sweet and Adorable som de ska få i present:)Bokstaven i varje tavla står för första bokstaven i varje barns namn 🙂

Kram Sanna

Tavlor I Doppresent :)

Doptavlor 🙂

Måla och teckna är bland det roligaste som finns.De här tavlorna målade jag till Mirka  och hennes dotter Nellie .Kikade in till hennes blogg och såg att hon tyckte tavlorna var jättefina , min vän Madeleine gav dem till henne i doppresent . Den lilla namn tavlan kan man hänga över en krok tex i hallen som barnet kan hänga sina kläder eller väska på .Jag har gjort fem tavlor till mina barn som ska hänga i vår hall.

Kram Sanna

Till en liten prinssessa :)
Johnnys bästa vän har för inte så länge sedan fått en liten dotter :)Så jag har gjort en liten tavla som den lilla ska få 🙂

Är du också intresserad av en tavla till tex dop eller namngivning ?

Skicka ett mail till picknickkorgen@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...